Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Facaderenovering af alle slags facader

Hos Tagsnedkeren tilbyder vi effektiv facaderenovering af alle slags facader på såvel huse og bygninger i og omkring Holbæk, København og ned til Køge. Har din virksomhed, ejer, andels- eller boligforening en facade, der har set bedre dage, kan en gennemgribende renovering genskabe værdien og det flotte udseende.

Vi har stor erfaring med facaderenovering, hvorfor din entreprise er i sikre hænder hos os. En energioptimering eller renovering af facader giver din virksomhed, ejer, andels- eller boligforenings ejendom et flot nyt udseende, samt en forventet besparelse på ejendommen. Vi udfører isolering og en flot afslutning af den udvendige klimaskærm, med enten en op pudsning, naturskifer eller anden form for beklædning.

Grundig facaderenovering udføres af kvalitetsbevidste fagfolk

At være grundig og omhyggelig er helt essentielt for at kunne levere et flot resultat til vores kunder. Vi er fagligt stolte håndværkere og besidder stor faglig viden, hvorfor du altid kan forvente et professionelt stykke håndværk.​ Står du over for en opgave med en facaderenovering af en bygning, er vi klar til at hjælpe.

Når du er kunde hos os, er god rådgivning og vejledning en selvfølge - lige så vel som et højt serviceniveau er forventeligt. Vi gør en dyd ud af at servicere vores kunder efter bedste evne, således at du kan føle dig i trygge hænder.

​Ring og hør mere om dine muligheder

Vil du høre mere om, hvad en facaderenovering kan gøre for din virksomhed, ejer, andels- eller boligforening, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Giv os muligheden for at vise, at Tagsnedkeren ApS er den rigtige samarbejdspartner til at løse opgaven.

Du kan ringe til os på telefon 59 18 44 40 eller skrive til os på kontakt@tagsnedkeren.dk.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FIRMAINFORMATION​

​Tagsnedkeren ApS

Sorø​vej 68
​4295 St​e​nlille

KONTAKTINFORMATION

Telefon: ​​59 18 44 40​

E-mail: kontakt@tagsnedkeren.dk

CVR: 2506​8874​

Besøg også

GARANTI