Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

OM TAGSNEDKEREN​

PROBLEMFRI BYGGESTYRING

​Vælger du Tagsnedkeren ApS, får du en stærk samarbejdspartner, når det handler om fag- og Hovedentrepriser. Vi har stor erfaring i at få de sværeste entrepriser til at glide problemfrit. Vi har mange års erfaring i byggestyring og ved, at dialog og daglig kommunikation på byggepladsen samt punktlighed omkring aftaler er grundlaget for succes i vores byggeopgaver.

Som arkitekt eller ingeniør har man brug for en organiseret samarbejds-partner. Vores dygtige team, som består af tømrere, blikkenslagere m.fl., er vant til at levere en samlet løsning, så din dagligdag bliver lettere.

Siden 1999, hvor Tagsnedkeren ApS blev grundlagt af Claus T. Jensen og Bent C. Sørensen, har vi haft en forrygende vækst. I de første år hvor firmaet var i opstarts fasen, var Claus og Bent med på byggepladserne. Da sagerne blev større, satte Claus og Bent sig ved skrivebordet, og antallet af medarbejdere steg kraftig. I dag er Tagsnedkeren ApS 30 mand, og der er brug for flere.

DET SOCIALE ANSVAR

​Med en virksomhed i stigende vækst følger et socialt ansvar. Vi sætter en ære i at tage unge og voksenlærlinge ind, så fremtidens tømrerfag sikres.

Tagsnedkeren ApS støtter gerne op om forskellige tiltag, både lokalt og nationalt. Lokalt er det sporten som fylder, og cykelklubber og løbeforeninger får støttekroner til det nødvendige tøj og udstyr.

Nationalt støtter vi organisationen "FAMILIER MED KRÆFTRAMTE BØRN", som er en organisation, der afholder aktiviteter, hvor medlemmer kan mødes ved trygge forhold og udveksle erfaringer i perioder, som er yderst vanskelige situationer.​​

Tagsnedkeren Aps støtter op omkring det store arbejde de Danske Julemærkehjem, gør for børn med svære udfordringer. Lokalt i Stenlille gennemføres årets Julemærkemarch, som afholdes for 41. gang og er en tilbagevendende begivenhed. Med støtte til Julemærkehjem, giver Tagsnedkeren ApS, børn mulighed for at blive børn igen.

Vi vokser

​I 2009 modtog vi for første gang Børsens Gazelle pris, som uddeles til virksomheder med god vækst. Den gode vækst er fortsat, og vi er tildelt Børsens Gazelle pris hvert år helt frem til 2013, hvilket vi er meget stolte af.

Succesen fortsætter

​Vores mål er at blive ved med at vokse. Vi satser i fremtiden på fag og hovedentrepriser for det offentlige, projekterende parter, store entreprenører og større renoverings opgaver på det private marked. Målet er at blive en større spiller på markedet i forhold til dansk byggeri, og vi vil markere os med det, vi er rigtig gode til - nemlig det gode, traditionelle håndværk.

Giv os muligheden

​Vi håber, du er blevet inspireret til dit næste projekt, hvad enten du har besøgt os som privatperson, projekterende eller entreprenør. Giv os

muligheden for at vise, at vi holder, hvad vi lover og lad det være grundlag for dit næste byggeri.​ 

Kontakt os på 59 18 44 40.

FIRMAINFORMATION​

​Tagsnedkeren ApS

Sorø​vej 68
​4295 St​e​nlille

KONTAKTINFORMATION

Telefon: ​​59 18 44 40​

E-mail: kontakt@tagsnedkeren.dk

CVR: 2506​8874​

Besøg også

GARANTI